3Dconnexion CadMouse Pro Wireless (3DX-700078)

TEKNİK ÖZELLİKLER

 Genel Özellikler - 7200dpi / 1000Hz Hassas optik sensör

 - QuickZoom

 - Akıllı kaydırma tekerleği

 - Hareket / radyal menü tuşu

 - Kaygan alt yüzey

 - 50 milyon tıklamaya kadar dayanım

 - Micro USB kablosu

 - 3 aya kadar şarj süresi*

 - 2 dakikalık şarj ile gün boyu kullanım*

 - 7 saatte tam şarj etme süresi

 - 3 farklı bağlantı şekli (Kablosuz, Bluetooth, Kablolu)

 - Koruyucu Taşıma Çantası Hediyeli

 Toplam Tuş sayısı  7 tuş (özel orta tuş dahil)
 Boyutlar (UxGxY):  128mm. x 80mm. x 44mm.
 Ağırlık  140gr.
 Garanti
  3 Yıl üretici garantisindedir.
  Garanti süresi boyunca; donanımsal arıza tespit edilmesi durumunda firmamız tarafından birebir ürün değişimi yapılmaktadır. (Aksesuarlarda oluşan arızalarda aksesuar değişimi yapılmaktadır.)

 

2D ve 3D mouse üreticisi 3Dconnexion, ürün yelpazesini CadMouse Pro Wireless ile genişletti. Bu yüksek performanslı fare, potansiyel CAD kullanıcıları için dünyanın ilk özel CAD faresi olan CadMouse modeli ile aynı boyut ve tasarıma sahip olacak şekilde; fakat kablosuz olarak üretildi. Kompakt ve ergonomik tasarımı, mühendisleri ve tasarımcıları CAD çizimlerinde destekliyor. Özel orta fare düğmesi, akıllı fare tekerleği ve 7.200 dpi çözünürlüğe sahip optik sensör gibi özellikleri ile karşımıza çıkıyor.

CAD çizimlerinizde daha fazla hassaslık

CadMouse Pro Wireless, SmartScroll işlevi gerçek uygulama ortamını tanır ve doğru türde kaydırmayı otomatik olarak yapar. Kullanıcılar ayrıca QuickZoom özelliği sayesinde başparmak düğmesinin tek bir tıklamasıyla ayrıntıların ortasına yakınlaşıp uzaklaşabilirler. Daha hassas yakınlaştırma yapabilmek için kullanıcılar, istediği görünüme ulaşana kadar düğmeye basmaya devam edebilir.

CadMouse Pro Wireless, Hareket düğmesi, en çok 8 favori komuta doğrudan erişim sağlayan bir uygulamayı veya kişiye özgü bir radyal menüyü açar. Bunlar ikonlarla gösterilir ve kullanıcı tarafından her uygulama veya ortam için ayrı ayrı tanımlanabilir. Fare, o anda açılmış programı otomatik olarak tanır ve atanmış komutları gösterir ve yalnızca bir fare hareketi ile etkinleşir. İster imleci komutun üzerine sürükleyerek ister direk tıklayarak komutu aktif hale getirebilirsiniz.

3Dconnexion CadMouse Wireless (3DX-700062)

Ergonomik ve verimli

CadMouse Wireless, 7,200 dpi çözünürlüğe sahip, yüksek hassasiyette enerji tasarrufu sağlayan bir optik sensör ile 1000 Hz’a kadar uyarlanabilir bir donanım ile desteklenmiştir (USB bağlantısı aracılığı ile). Özel şekli ve malzemesi nedeniyle, 3Dconnexion tarafından geliştirilen özel olarak tasarlanmış PTFE (teflon) ayakları, statik ve kinetik sürtünme arasında pürüzsüz ve akışkan fare hareketi sağlar. Özel şekilleri titreşimleri emmeye yardımcı olur.

Rahat çalışma ve yükleme için üç bağlantı seçeneği

CadMouse Pro Wireless’ın tam şarjı, ortalama haftada 40 saatlik kullanımda bile üç aya kadar dayanır. Bunun temelinde, şarj edilebilir li-on pil ve enerji tasarruflu optik sensör vardır. Değişken bağlantı seçenekleri ile birlikte, kullanıcılar maksimum esneklikten yararlanırlar. 2.4 GHz kablosuz teknolojiyi kullanan 3Dconnexion Universal Receiver ve Bluetooth kullanıcıları kablosuz olarak çalışabilir. USB kablosu ile çalışırken bile pil şarj edilebilir. CadMouse Pro Wireless, her yere kolaylıkla götürülebilmesi için kompakt ve sağlam bir taşıma çantasıyla birlikte satılmaktadır.






3D Connexion Mouse Diğer Ürünler
"3Dconnexion CadMouse Pro Wireless (3DX-700078)" ürünü için Sizi Arayalım