3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit (3DX-700058)
TEKNİK ÖZELLİKLER


3Dconnexion 6DoF SensörüVar
QuickView Tuşları

32 tane farklı bakış açısı kaydedebilme

Navigasyon AyarlarıHız ayarlı Rotasyon, Pan, Zoom/Dominant (baskın) eksende kullanımı açıp kapatabilme
Akıllı Fonksiyon TuşlarıProgramlanabilir 12 Kısayol Tuşu
Toplam Tuş sayısı31 adet programlanabilir tuş
Boyutlar (UxGxY)204mm. x 154mm. x 58mm.
Ağırlık800gr.
Klavye DüzenleyicileriCtrl, Alt, Shift, Esc, Enter, Space, Delete, Tab
TasarımGelişmiş el konfor tasarımı
EkranYüksek Çözünürlüklü Renkli LCD Ekran
Garanti3 Yıl üretici garantisindedir.


Garanti süresi boyunca; donanımsal arıza tespit edilmesi durumunda firmamız tarafından birebir ürün değişimi  yapılmaktadır.

3Dconnexion CadMouse

TEKNİK ÖZELLİKLER

Genel Özellikler
- 8200dpi / 1000Hz lazer sensör

- QuickZoom

- Akıllı Kaydırma Tekerleği

- Hareket / radyal menü tuşu

- Kaygan alt yüzey

Toplam Tuş sayısı7 tuş (özel orta tuş dahil)
Boyutlar (UxGxY)128mm. x 80mm. x 44mm.
Ağırlık130gr.
Garanti2 Yıl üretici garantisindedir.

Garanti süresi boyunca; donanımsal arıza tespit edilmesi durumunda firmamız tarafından birebir ürün değişimi  yapılmaktadır.

SpaceMouse Enterprise

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit’in içerisinde bulunan kurumsal ödüllü 3Dconnexion SpaceMouse Pro ve 3Dconnexion SpaceMouse Pro Wireless’ın yeni versiyonu artık 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise’ın 6 eksenli sensörü sayesinde 3D modellerinizi kolayca çevirip kontrol edebilirsiniz. Bu sayede 2D Mouselara göre modellemelerinizi çok daha hızlı yapabilirsiniz. 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise, ergonomik yapısı sayesinde elinize tam oturarak uzun zamanlı kullanımlarda bileğinize rahatsızlık vermez ve size eşsiz bir modelleme deneyimi yaşatır.En çok kullandığınız 12 uygulama komutları parmaklarınızın ucunda.
3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit - SpaceMouse Enterprise

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit - CadMouse
CadMouse

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit’in içerisinde bulunan CadMouse ile farenizin orta tekerleğine tıklama dönemi bitti, artık 3Dconnexion CadMouse’ un özel orta tuşu var. Kaydırma tekerleği artık daha basit ve daha konforlu. CAD uzmanlarının çalışmalarını daha verimli hale getirebilmeleri için şıklık, mat siyah, çelik ve ergonomik tasarımı buluşturup, elinizin doğal haline göre tasarlandı. Diğer mouselar CAD kullanıcılarını düşünülerek tasarlanmış değildir, anca 3Dconnexion CadMouse bunun için üretilmiştir. 3Dconnexion QuickZoom özelliği ile, zahmetsizce başparmağınızı kullanarak özel düğmeleri sayesinde cismi uzaklaştırıp-yakınlaştırabilirsiniz. 3connexion CadMouse, gelişmiş lazer sensörü ile tam kontrol sağlar. 8200 dpi ve 1000Hz (1 milisaniye)’e kadar tepki süresi sunar.
 
CadMouse Pad

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit'te bulunan bir diğer ürün, hız ve hassasiyetin mükemmel harmanı olan 3Dconnexion CadMouse Pad, yüksek kaliteli mikro dokulu kaplaması sayesinde hız ve kontrol arasındaki ideal dengeyi sağlar. CadMouse için özel olarak hazırlanan bu model, statik ve kinetik sürtünmeyi optimize etmeyi sağlar ve size zahmetsiz ve hassas fare hareketi sunar.
 
3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit - CadMouse Pad

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit - Twin-port USB hub
Çift Portlu USB Hub

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit'i oluştururken her şeyi düşündüğümüzü bilmenizi isteriz. SpaceMouse Enterprise ve CadMouse’u çift portlu USB hub’a bağlamanız, iş istasyonunuzda yalnızca tek bir USB portunu kullanmanızı sağlayacaktır.

*3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit içerisinde ihtiyacınız olan tüm 3Dconnexion ürünleri mevcuttur.
3D Connexion Mouse Diğer Ürünler
"3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit (3DX-700058)" ürünü için Sizi Arayalım